-50% na PAKETE 🦟

Primerjava zaščitne kreme in spreja proti komarjem

V spodnjem članku si lahko preberete primerjavo zaščitne kreme in spreja proti komarjem, ter zakaj je repelent v obliki kreme bolj učinkovit in prijaznejši do uporabnika.  Kot verjetno že sami veste, je danes 90% repelentov proti komarjem v obliki spreja. Redkokdaj vidimo repelent za direktno nanašanje na telo v drugačni obliki kot je sprej.

Zakaj je zaščita v obliki kreme prijaznejša do uporabnika?

Neglede na način nanašanja želimo v prvi vrsti uporabniku zagotoviti svobodno preživet čas na prostem, kot tudi v zaprtih prostorih, brez nadležnih pikov, srbenja in razdraženosti kože.

Prednosti zaščitne kreme, ki vplivajo na uporabnikovo izkušnjo so osredotočene predvsem na način nanašanja in lastnosti po uporabi. Primerjava zaščitne kreme in spreja izpostavlja, da je način nanašanja kreme preprostejši in je v primerjavi s klasičnimi vsem dobro znanimi spreji bolj varna. Podrobnosti preberite spodaj.

 

Način nanašanja zaščitne kreme in spreja

Pri nanosu zaščitnega sredstva v obliki spreja, moramo biti zelo pozorni in previdni, da le ta ne pride v stik z očmi, ustno votlino ali sluznico. V kolikor pride do direktnega kontakta se pojavi razdraženost ali srbečica, ki je še kako moteča za posameznika. Pri otrocih moramo biti še toliko bolj previdni pri nanašanju zaščite, saj s svojo nemirnostjo lahko zelo hitro pride do kontakta z občutljivo sluznico (kako zaščitit vašega malčka - TUKAJ). V kolikor želite otroka zaščititi pred piki komarjev in hkrati ne želite, da pride do kontakta zaščitnega sredstva in sluznice, vam priporočamo uporabo naših izdelkov - kreme proti komarjem.

Če se vam na prvi pogled zdi, da je kremo težje uporabiti oz je ob uporabi nje potrebno mazanje z rokami moramo vedeti da 90% ljudi ob nanosu repelenta v obliki spreja razmažejo le tega z rokami, da doseže vse odprte okončine in zagotovijo 100% zaščito svoje kože.

Ob upoštevanju primerjave krema vs sprej, lahko rečemo, da je krema veliko bolj priročna saj zagotavlja z ročnim nanosom pokritost vseh odprtih okončnih in zmanjša tveganje, za razdražljivo sluznico, kot se to velikokrat pojavi pri zaščitnih sprejih proti komarjem.

 BubbleBite - spray

 

Vonj zaščitne kreme in spreja

Vonji zaščitnih sredstev se razlikujejo od proizvajalca do proizvajalca, vendar zaradi svoje kemične strukture ne zagotavljajo prijetnega vonja.

Vonj repelenta Anti Mosquito Skin Care Cream je neprimerno bolj prijeten kakor od konkurenčni sprejev. Sivka in limonska trava zagotavljata svež in obenem pomirjujoč vonj vaše kože. Pri razvoju naših produktov smo dali velik poudarek na izbiro sestavin, saj smo želeli uporabniku zagotoviti uporabo samo 100% naravnih  in skrbno izbranih sestavin, ki bodo ponudile popolno zaščito, ter hkrati pričarale prijeten vonj s katerim boste brez sramu stopili med svoje prijatelje. Želeli smo, da ob uporabi naše kreme nimate občutka, da na svoje telo nanašate običajno zaščitno sredstvo, vendar da začutite in vonjate mehkovo, ki jo ponavadi dobi koža z uporabo specialnih kožnih losjonov.

 

BubbleBite - smell

 

Navsezadnje lahko izpostavimo še tretjo primerjavo, ki pa trenutno nima konkurence. Govorimo o negi vaše kože. Zaščitni spreji s svojo obliko nanosa in vsebnostjo sestavin ne morejo zagotoviti negovalnega učinka vaše kože. Naša naravna sredstva v obliki kreme vsebujejo sestavine, ki ob nanosu zagotovijo vaši koži mehkobo, jo nahranijo in zagotovijo sijaj. Več o sestavinah si lahko preberete tukaj.

Prepričajte se sami in zagotovite si učinkovit repelent, ki bo nudil popolno zaščito vaše kože, ter hrkati nudil popolno nego vaše kože.

 

Prikaz primerjave med zaščitno kremo in sprejem

Anti Mosquito Skin Care Cream

SPREJ

Nanos

Enostaven. Razmažemo z roko.

Razpršitev. Potrebno dodatno razmazati z roko, če želimo zaščiti vse odkrite dele telesa.

Mazljivost

Krema vsebuje sestavine, ki zagotavljajo učinkovitejše razmazovanje.

Ponavadi bazirajo na vodni in oljni osnovi, kar pa posledično vpliva na slabšo mazljivost.

Vonj

Svež in pomirjujoč

Sintetičen

Izkoristek pri uporabi

100%

60% 

Preostanek se pri nanašanju razprši v okolico.

Občutek na koži

Mehka, nahranjena in sijoča koža 

Lepljiv in suh občutek. Ponavadi se občuti kot dodatna plast, ki ne omogoča dihanja vaši koži.

Sestavine

Naravne in veganske obogatene z vitamini in hialuronsko kislino

Deeti, parabeni in sulfati

 

slovenščina (Slovenija)