5 razlogov, zakaj se je več kot 10.000 ljudi odkločilo za BubbleBite zaščito proti komarjem

1. Narejeno iz 100% naravnih sestavin
2. Zaščita ki traja 6ur
3. Ne draži kože (dermatološko testirano)
3. Primerno za otroke stare od 6 mesecev
5. Prijeten vonj citronele

✅ Primerno za otroke, starejše od 6 mesecev
Narvane in veganske sestavine
✅ Popolna zaščita od zore do mraka
✅ Brezplačna poštnina nad 35€

Cene že od 13,97 ->

brezskrbno gibanje v naravi ->

1. Komarjev letos za 50% več!

Letos so se v Sloveniji zaradi povišanih temperatur orzračja nadpovprečno namnožili komarji. Kot namreč kažejo ocene monitoringa, je komarjev letos vsaj za 50% več kot lani (2023). Še posebej slaba novica pa je, da je mogoče zaslediti vse več komarjev, ki prenašajo bolezni kot so denga, čikungunja in bolezen Zahodnega Nila.

2. Pik komarja je lahko smrtonosen

V letu 2023 je bilo v državah EU zabeleženih 1133 primerov okužb z virusom Zahodnega Nila in 92 smrti. Daleč največ lokalnih okužb so ugotovili v Italiji, nekaj okužb pa je bilo opaženih tudi v preostalih treh slovenskih sosedah.

Za osebno zaščito ECDC svetuje uporabo mrež proti insektom, nošenje oblek, ki prekrivajo čim več kože, in izogibanju vodnih območij. Za zagotavlajnje brezkrbnosti in popolne zaščite pa je priporočljiva uporaba ustreznih zaščitnih sprejev in krem.

3. Zakaj BubbleBite zaščita?

Produkti BubbleBite so slovenskega proizvoda in temeljijo na večletnem razvoju učinkovite naravne formulacije. Produkti so namenjeni zaščiti pred komarjev in ostalih insektov. S svojimi, 100% naravnimi sestavinami zagotavljajo zaščito do 6ur.
Z uporabo BubbleBite zaščitne kreme ali spreja se enostavno izognete morebitnim boleznim, ki jih prenašajo nezaželjeni insekti. Poskrbi za svojo zaščito še danes!

Kupi svojo zaščito

4. Odrasli obožujejo BubbleBite!

Naši zaščitni produkti proti komarjem in klopom so narejeni iz 100% naravnih sestavin. Poleg tega so vsi produkti dermatološko testirani in imajo potrjeno uporabo za tudi najbolj občutljivo kožo.

BubbleBite krema in sprej sta idealna za ovse, ki uživajo v aktivnostih na prostem, kot je vrtnarjenje, saj zagotavljata varno in učinkovito zaščito.

5. Primerno za vse tipe kože!

Ne glede na to, ali imate suho, mastno, občutljivo ali normalno kožo, lahko zaupate BubbleBite izdelkom.
Naši izdelki so dermatološko testirani in primeren za vse tipe kože, kar pomeni, da boste lahko brezskrbno uživali v naravi. Z našimi produkti lahko vaša koža diha in ostane zaščitena pred nadležnimi insekti, brez strahu pred draženjem ali nelagodjem.

Produkt je prav tako primeren za otroke!

Kupi svojo zaščito

Brezplačna dostava in vračila

Želimo, da najdete svojo popolno zaščitno sredstvo. BubbleBite produkti niso le najprijaznejši in najučinkovitejša sredstva za našo kožo temveč ponujajo tudi enostavno nakupovanje in brezplačno dostavo.

Če morate iz kakršnega koli razloga vrniti produkt, vam nudimo pomoč.

BubbleBite zaščitna sredstva v primerjavi z ostalimi zaščitnimi sredstvi

BubbleBite produkti so visokokvalitetni naravni izdelki za celotno družino, namenjeni zaščiti proti škodljivim insektom. Naši produkti so globalno prepoznani in omenjeni v revijah kot so City Magazin, COSMOPOLITAN, Women's Health in ELLE.

Št. 1 zaščitno sredstvo proti komarjem in klopom v Evropi!

Mnenja naših strank

FAQs

Tukaj je nekaj pogostih vprašanj, ki jih pogosto prejmemo od naših strank. Vljudno vas vabimo, da poiščete svoje vprašanje in odgovor nanj. Če imate dodatna vprašanja, nam pišite na [email protected] in odgovorili vam bomo v času naših uradnih ur.

Ali so produkti BubbleBite primerni za otroke in dojenčke?

Da. Izdeleki so primerni za dojenčke starejše od 6 mesecev. Pri nanašanju pa upoštevajte navodila za uporabo.

Kakšne sestavine vsebujejo BubbleBite produkti?

Podukti BubbleBite so narejeni iz skrbno izbranih naravnih sestavin. Produkti bazirajo na izvlečku citronele in z dodatki sivke, hialuronske kisline in aloe vere.

Ali so naši produkti primerni za potovanja?

Seveda! Naši produkti so primerne za potovanja, saj vam tako nikoli več ne bodo pokvarili dopusta komarji in ostali insekti.

Kako naj hranim in skrbim za BubbleBite produkte?

Produkte hranite na sobni temperaturi. Pri hranjenju se izognite neposrednei izpostavitvi vročini.

Back to top