Skip to content

5 reasons why over 10,000 people ditched their usual protective gear and decided to use BubbleBite products

1. Complete protection for the whole family.
2. Protection against mosquitoes and ticks in one product.
3. Natural ingredients.
4. Free of parabens and sulfates.
5. Confirmed laboratory effectiveness for up to 6h.

✅ Free shipping on orders above 35€
✅ Perfect protection for carefree days in nature
✅ Suitable for children, over 6months
Natural and vegan ingredients

Prices from 11,97€

Get your protection today ->

1. Ticks for 50% more this year!

This year, there was an above-average number of ticks in Slovenia. As monitoring estimates show, there are at least 50% more ticks this year than last year (2023). The particularly bad news si that there are also more ticks that transmit tick-borne meningoenceplhalitis and Lyme disease. They also proliferated in urban environments.

Customers' reviews

2. Prenašalci hudih bolezni z dolgotrajnimi posledicami možganov

Z borelijami je  v Sloveniji okužen skoraj vsak tretji klop. Virus klopnega meningoencefalitisa pa najdemo v do 1 % klopov. V klopih najdemo tudi veliko bakterij, ki povzročajo anaplazmozo.

Ugriza klopa ne občutimo vedno, vendar ima lahko resne posledice. Ko smo v gozdu, ne smemo hoditi po visoki travi, se ne dotikati grmov ter majhnih dreves.V gozdu, je dobro nositi oblačila z dolgimi rokavi in dolgimi hlačami. Za zagotavlajnje brezskrbnosti in popolne zaščite pa jepriporočljiva uporaba ustreznih zaščitnih sprejev in krem.

BubbleBite Spray 100ml

3. Zakaj BubbleBite zaščita?

Produkti BubbleBite so slovenskega proizvoda in temeljijo na večletnem razvoju učinkovite naravne formulacije. Produkti so namenjeni zaščiti pred ugrizi klopov, komarjev in ostalih insektov. S svojimi, 100% naravnimi sestavinami zagotavljajo zaščito do 6ur.
Z uporabo BubbleBite zaščitnega spreja se enostavno izognete morebitnim boleznim, ki jih prenašajo nezaželjeni insekti. Poskrbi za svojo zaščito še danes!

Kupi svojo zaščito

BubbleBite zaščitna sredstva v primerjavi z ostalimi zaščitnimi sredstvi

BubbleBite produkti so visokokvalitetni naravni izdelki za celotno družino, namenjeni zaščiti proti škodljivim insektom. Naši produkti so globalno prepoznani in omenjeni v revijah kot so City Magazin, COSMOPOLITAN, Women's Health in ELLE.

Št. 1 zaščitno sredstvo proti komarjem in klopom v Evropi!

4. Otroci in dojenčki obožujejo BubbleBite!

Naši zaščitni produkti proti klopom in komarjem so narejeni iz 100% naravnih sestavin. Poleg tega so vsi produkti dermatološko testirani in imajo potrjeno uporabo za najmlajše člane, ki imajo še posebaj občutljivo kožo.

BubbleBite sprej je namenjen dojenčkom in otrokom starejšim od 6. meseca starosti.

5. Primerno za vse tipe kože!

Ne glede na to, ali imate suho, mastno, občutljivo ali normalno kožo, lahko zaupate BubbleBite izdelkom.
Naši izdelki so dermatološko testirani in primeren za vse tipe kože, kar pomeni, da boste lahko brezskrbno uživali v naravi. Z našimi produkti lahko vaša koža diha in ostane zaščitena pred nadležnimi insekti, brez strahu pred draženjem ali nelagodjem.

Prepustite se udobju in zaščiti, ki jo vaša koža potrebuje!

Kupi svojo zaščito

Brezplačna dostava in vračila

Želimo, da najdete svojo popolno zaščitno sredstvo. BubbleBite produkti niso le najprijaznejši in najučinkovitejša sredstva za našo kožo temveč ponujajo tudi enostavno nakupovanje in brezplačno dostavo.

Če morate iz kakršnega koli razloga vrniti produkt, vam nudimo pomoč.

FAQs

Tukaj je nekaj pogostih vprašanj, ki jih pogosto prejmemo od naših strank. Vljudno vas vabimo, da poiščete svoje vprašanje in odgovor nanj. Če imate dodatna vprašanja, nam pišite na info@bubble-bite.com in odgovorili vam bomo v času naših uradnih ur.

Ali so produkti BubbleBite primerni za otroke in dojenčke?

Da. Izdeleki so primerni za dojenčke starejše od 6 mesecev. Pri nanašanju pa upoštevajte navodila za uporabo.

Kakšne sestavine vsebujejo BubbleBite produkti?

Podukti BubbleBite so narejeni iz skrbno izbranih naravnih sestavin. Produkti bazirajo na izvlečku citronele in z dodatki sivke, hialuronske kisline in aloe vere.

Ali so naši produkti primerni za potovanja?

Seveda! Naši produkti so primerne za potovanja, saj vam tako nikoli več ne bodo pokvarili dopusta komarji in ostali insekti.

Kako naj hranim in skrbim za BubbleBite produkte?

Produkte hranite na sobni temperaturi. Pri hranjenju se izognite neposrednei izpostavitvi vročini.

Back to top