ZARADI ČESA SMO POSEBNI

BubbleBite izhaja iz idejne zasnove, ki se je porodila med dvema prijateljema v letu 2020. Oba zelo uživava v naravi in aktivnem preživljanju prostega časa na prostem, vendar sva nemalokrat doživela, da nama je nepozabne poletne trenutke pokvaril ravno mrčes.

Ker pri tej težavi nisva osamljena, sva se odločila, da najdeva rešitev. Problem, ki smo ga identificirali, se pojavlja vse bolj množično in še kako beli glavo vsakemu posamezniku, tako pri vsakodnevnih opravilih, kot če gre samo za poležavanje v naravi.

Osredotočili smo se na mrčes, bolj natančno komarje. S tem ko so piki komarjev postali del našega vsakdana, smo hoteli nam in vam zagotoviti popolno zaščito, ne da bi ob tem pozabili na občutljivost posameznikove kože.

Z zavedanjem o pomembnosti naše kože in njenega spomina smo pri razvoju stremeli k idealu, da nam uporaba pričara nepozabno izkušnjo, ki nam bo vzbudila spomin neokrnjene narave in brezkrbnosti. Zagotovitev teh občutkov pa smo dosegli z uporabo najboljših naravnih in veganskih sestavin.

Poleg zaščite, mehkobe in prijetnega vonja naše kože smo želeli, da si že samo s pogledom na naš produkt ustvarite lastno domišlijo, ki vas popelje v brezkrbni mehurček udobja. Zato smo v zgodbo vključili tudi študente Fakultete za dizajn v Ljublajni, ki so nam pomagali ustvariti edinstveno celostno podobo znamke BubbleBite.

Poletni dnevi brez pikov, rdečice in skrbi?

BubbleBite, prva naravna slovenska zaščitna krema, ki na edinstven način poskrbi za nevidni ščit na vaši koži.
Povsem naravna zaščitna krema proti komarjem vaši koži zagotovi zaščito pred piki insektov, hkrati pa zagotavlja tudi vlaženje. Vsebuje naravno aktivno snov, ki brez nevarnih snovi odganja komarje in ostali mrčes.

BubbleBite je prva slovenska naravna zaščitna krema proti komarjem, ki je izdelana iz sestavin, vzetih iz narave, zato izdelek nosi oznaki naraven in veganski. 2 v 1: zaščita in vlažilni učinek.

Začnite novo dnevno rutino z #bubblebite izdelki in stopite v varen mehurček naravne zaščite kože in recite DA najlepšemu času leta brez insektov. Za aktiven dan in pestro poletje brez skrbi. Primerno tudi za vaše najmlajše družinske člane.

Zaščito svoje kože zaupajte BubbleBite in koža vam bo hvaležna – »Edinstvena naravna zaščita.«

VEČ KOT LE ZAŠČITA.

TRGOVINA

SPOZNAJ NAS

ROK

Co-founder

ŽIGA

Co-founder

"Ljudi smo želeli navdušiti nad naravno zaščito, ki vsakemu posamezniku vrne brezskrbno življenje. Želeli smo ponuditi nekaj drugačnega, nekaj boljšega, najboljšega na trgu."

slovenščina (Slovenija)