-50% na PAKETE 🦟

Novo sodelovanje z ekološko ozaveščenimi podjetji

Spoštovani bralci,

z veseljem vam predstavljamo svežo in navdihujočo novico - tokrat smo združili moči z vrsto izjemnih podjetij, ki delijo naše vizije o naravnem in zdravem načinu življenja. Danes vam z veseljem sporočamo, da smo sklenili novo sodelovanje s podjetji Eko Brlog, Eko Škrnicl, Norma Krško, Chocolate Village, Ekola in Zrno do Zrna. Ta združitev predstavlja pomemben korak naprej k uresničevanju skupnega cilja in širšemu naboru kvalitetnih zaščitnih sredstev proti koamrjem. 

 

Verjamemo, da je naše sodelovanje s podjetji Eko Brlog, Eko Škrnicl, Norma Krško, Chocolate Village, Ekola in Zrno do Zrna korak v pravo smer, ki nam bo omogočil, da skupaj dosežemo širšo skupnost in še več ljudi ozavestimo o pomembnosti naravnih zaščitnih sredstev. Od sedaj lahko naše produkte kopujete v omenjenih trgovinah in poskrbite za mirno poletje brez pikov komarjev in ostalega mrčesa. 

Veselimo se prihodnosti, polne inovacij, zdravja in sodelovanja, ter vam hkrati želimo, da zaščitite svoje telo z najboljšo naravno zaščito proti komarjem - BubbleBite.

Hvala vam, ker ste

Napišite komentar

slovenščina (Slovenija)