Krema proti komarjem za otroke

Krema proti komarjem za otroke je izdelek s katerim si marsikdo ne predstavlja poletnega dopusta. 
Toplejše vreme pomeni več možnosti za otroke, da gredo ven, da se igrajo, gibajo in uživajo na svežem zraku z družino in prijatelji. Toplejše vreme pomeni tudi večjo možnost pikov komarjev, na mestu vboda pa nastane srbeča oteklina in rdečina. Piki komarjev lahko uničijo otroku veselje, prav tako pa ga naredijo nesrečnega in razdraženega. 
 
Bolj zaskrbljujoče je, da lahko piki komarjev povzročijo resne bolezni. Bolezni, ki jih prenašajo komarji, vključujejo malarijo, bolezen zahodnega Nila, ziko in druge bolezni zaradi pikov komarjev. Po podatkih ameriškega centra za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC) so bolezni, ki jih prenašajo komarji, v porastu saj se zaradi globalnega segrevanja dvigujejo temperature in tako omogočajo daljši obstoj komarjev. Vsako leto umre milijon ljudi zaradi bolezni ki jih prenašajo komarji (blog o boleznih lahko najdete tukaj).
 
Kids friendly mosquito protection

Primerjava med narvnim zaščitnim sredstvem in biocidom

Najbolj prijazen način, kako zaščititi svojega otroka pred piki komarjev, je uporaba kreme proti komarjem za otroke. Če obstaja možnost, da zaradi pika komarja zbolijo za resno boleznijo, kot je lajmska borelioza, se prepričajte, da izberete učinkovit repelent ki bo zaščitil vašega otroka, kot je Anti Mosquito Skin Care Cream. Krema proti komarjem za otroke ne ubije komarjev, ampak delujejo tako, da jih odganja stran od osebe. Upoštevajte, da odganjajo žuželke, ki ugriznejo, ne pa žuželk, ki pičijo. Ugrizne žuželke vključujejo komarje, klope, bolhe, ščipalke in muhe. Med pikajoče žuželke spadajo čebele, sršeni in ose.
Naravno veganska krema proti komarjem za otroke - Anit Mosquito Skin Care Cream nudi 2v1 učinek. Kozmetični produkt nudi zaščito proti pikom komarjev do 5h pri enkratnem nanosu, hkrati pa nudi hranilnost otrokovi koži saj vsebuje vitamine in hialuronsko kislino. Krema se lahko uporablja tudi samo kot vlažilni losjon. Z svojo učinkovitostjo in vonjem pa izdelek pričara občutek narave in brezskrbnosti. Formulacija je prijazna uporabniku, kar pomeni da omogoča enostavno nanašanje in pa predvsem drugačno v primerjavi s sprejem, ki pri nanosu ponavadi ne pokrije vseh površin ali pa je potrebno za temeljit nanos uporabiti krožno mazanje. Pri uporabi repelentov v obliki spreja pride do nepotrebnega vdihavanja repelenta pri nanosu, še posebej v zaprtih prostorih kar pa je zelo škodljivo za otroka. Konkurenčna prednost Anti Mosquito Skin Care Cream-a je da je narejena iz naravno pridobljenih sestavin in tako ne škoduje našemu največjemu organu – koži, v primerjavi z večino produktov ki jih zasledimo v trgovini, saj vsebujejo biocide. Formulacija kreme ima potrjene sestavine, ki so naravnega in veganskega izvora. Krema ne vsebuje DEET-ov, parabenov in sulfatov. Prav tako pa ima krema potrjeno dermatološko testiranje, tako da lahko brezskrbno zaščitite svojega otroka z kremo. Anti Mosquito Skin Care Cream deluje tudi proti mrčesu in klopom.

Pomembno je vedeti, kako pravilno in varno uporabljati repelente proti komarjem.

 

Nasveti za uporabo kreme proti komarjem na vašem otroku

Naredite:

    - Preberite etiketo in upoštevajte vsa navodila in previdnostne ukrepe.
      - Kremo vtrite z krožnimi gibi.
          - Kremo proti komarjem nanašajte samo na nepokrite dele kože – ne pod oblačili.
            - Uporabite dovolj repelenta proti komarjem, da prekrijete otrokovo izpostavljeno kožo. Večja uporaba repelenta ne naredi bolj učinkovitega. 
                - Pomagajte nanesti repelent proti insektom na majhne otroke. Pri uporabi teh izdelkov nadzorujte starejše otroke.
                  - Repelente proti komarjem hranite izven dosega majhnih otrok, da zmanjšate tveganje nenamernega zaužitja.

                     

                    Izogibajte se:

                      - Otrokom, mlajšim od 2 mesecev, nikoli ne uporabljajte repelentov proti komarjem. Namesto tega uporabite mrežo proti komarjem nad otroškimi nosilci ali vozički na območjih, kjer je lahko vaš dojenček izpostavljen žuželkam.
                        - Izogibajte se nanašanju repelentov na otroške roke; otroci včasih dajo roke v usta in oči.
                            - Nikoli ne nanašajte repelenta proti komarjem neposredno na otrokov obraz. Namesto tega najprej malo razmažemo kremo po rokah in nato z njimi vtrite na otrokov obraz. 
                              - Izogibajte se očem in ustjem.
                                  - Ne nanašajte kreme proti komarjem na ureznine, rane ali razdraženo kožo.

                                    Uporabite Anti Mosquito Skin Care Cream in otrok vam bo hvaležen. V kolikor vas zanima kako uporabiti naravno zaščitno sredstvo pri dojenčnih pa si lahko preberete tukaj.

                                    Mosquito repellent kids friendly

                                    Back to top