Krema proti komarjem za dojenčke

Se tudi vi sprašujete kako zaščititi dojenčka pred piki komarjev?

Ne najdete varne zaščite, ki bi bila primerna za vešga malčka?

Odgovore na zgornji vprašanji najdete v spodnjem zapisu.

Piki insektov so nekaj, s čimer se predvsem v poletnih mesecih srečujemo vsakodnevno. Pred komarji in ostalimi insekti se želimo kar se da učinkovito zaščititi, saj so nadležni za odrasle, otroke, kot tudi za malčke in dojenčke. Pri slednjih, je še posebno pomembno, kakšne produkte nanašamo na njihovo kožo, saj je ta veliko bolj občutljiva in dovzetna za morebitne reakcije. Noben starš si ne želi videti svojega dojenčka prekritega s piki komarjev, saj ga to dela nemirnega, v hujših primerih je lahko tudi nevarno. Kljub temu, da dojenčke načeloma ne izpostavljamo možnim pikom, se je tem skoraj nemogoče izogniti. Za njihovo dobro počutje skozi dan in ponoči lahko poskrbimo tako, da te pike preprečimo. Krema proti komarjem za dojenčke Anti Mosquito Skin Care Cream je prava izbira vaša malčke.

 

 Krema za zaščito proti komarjem za dojenčke

 

Trendi vse bolj spodbujajo uporabo naravnih produktov, ki ne vsebujejo človeku nevarnih snovi, pozornost posvečajo pa tudi sami proizvodnji in njeni prijaznosti do ljudi in okolja. Repelent proti komarjem za dojenčke ne vsebuje biocidov, deet-ov, parabenov, ter drugih umetnih snovi in je dermatološko testirana, kar je zelo pomembno saj imajo dojenčki še posebej občutljivo kožo. Poleg omenjenega, je tudi njena uporaba preprosta in je v primerjavi s klasičnimi, vsem dobro poznanimi spreji bolj varna. Pri nanosu sprejev na kožo, ta lahko pride v stik z očmi, usti ali sluznico. Vemo, da so dojenčni težko pri miru, zato je lažje na njih nanašati kremo z rokami, kot v spreju. Anti Mosquito Skin Care Cream je tako idealna za zaščito izpostavljenih delov kože dojenčka, da ta lahko brez pikov, ki mu povzročajo srbečico, slabo počutje in razdražljivost, uživa na prostem, tudi v času prisotnosti insektov.

Nakupujte kreme proti komarjem tukaj.

Nasveti za uporabo kreme proti komarjem na dojenčku

Naredite:

    - Preberite etiketo in upoštevajte vsa navodila in previdnostne ukrepe.
      - Kremo vtrite s krožnimi gibi.
          - Kremo proti komarjem nanašajte samo na nepokrite dele kože – ne pod oblačili.
            - Uporabite dovolj repelenta, da prekrijete dojenčkovo izpostavljeno kožo. Večja količina repelenta ne naredi le tega bolj učinkovitega.
                - Repelent hranite izven dosega dojenčkov, da zmanjšate tveganje nenamernega zaužitja.

                  Izogibajte se:

                    - Na dojenčkih, mlajših od 2 mesecev, nikoli ne uporabljajte repelentov proti insektom. Namesto tega uporabite mrežo proti komarjem nad otroškimi ležišči ali vozičkih na območjih, kjer je lahko vaš dojenček izpostavljen žuželkam.
                      - Izogibajte se nanašanju repelentov na dojenčkove roke; dojenčki dajejo roke v usta in oči.
                          - Nikoli ne nanašajte repelenta proti insektom neposredno na dojenčkov obraz. Namesto tega najprej malo razmažemo kremo po rokah in nato z njimi vtrite na vratni predel in čelni predel glave.
                            - Izogibajte se očem in ustjem.
                                - Ne nanašajte kreme proti komarjem za dojenčke na ureznine, rane ali razdraženo kožo.

                                  Uporabite Anti Mosquito Skin Care Cream in vaš malček vam bo hvaležen.

                                  V kolikor iščete nasvet kako zaščiti vašega otroka starejšega od 3 let, lahko preberete na tej povezavi.

                                  Back to top